lifeessence’s Weblog

“sea” by 13er … prima mea publicare

Posted in It Matters To Me by 13er on May 18, 2008

©13er Copyright

Asta nu e arta …nici nu ar trebui sa fie…e ceea ce simt, e mare e libertate, e albastru …e atat de simplu , nimic fascinant…nimic iesit din comun si asta face ca simplitatea sa fie atat de profunda…continui prin a promite ca ma pun pe treaba…sperand sa ofer prin imagini ceea ce simt nu ceea ce vad…

In aceasta infinitate de lucruri pe care le intalnesc la tot pasul , ma aflu eu..reusesc sa-mi echilibrez acest moment inaintand in fata unei realitati absolute si determinante, am invatat ca nereusitele nu se bazeaza doar pe faptul incapacitati noastre de a parcurge anumite trepte ci si a factorilor care determina acel lucru. Logica lucrurilor ajuta in determinarea rezultatelor si mai mult contribuie la perfectionarea capacitatilor de care dispunem. Nu ma retin din nici un punct de vedere perfectionista si nici superioara, ma simt eu insumi in tot ce fac , si asta e cel mai important. ceea ce am sa incerc sa fac nu exprima poate nimic sau poate exprima totul…

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Movi said, on May 18, 2008 at 1:56 pm

  Felicitari pentru prima ta postare! 🙂 Sunt sigur ca vom avea o colaborare destul de reusita si ma astept la multe poze frumoase facute de tine!
  Glad to have you on board. 😉

 2. 13er said, on May 18, 2008 at 3:24 pm

  iti multumesc pentru ca esti

 3. susanne49 said, on May 24, 2008 at 4:07 pm

  I don’t speak your language, sorry…but I like your blog. It’s a very nice layout and good photos. Keep on doing, I’ll be back visiting.

  Thank you very much for your comment also on my blog http://sues-daily-photos.blogspot.com. I’m happy you liked the flower shot.Nice to meet you!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s