lifeessence’s Weblog

Sex Shop in Suceava

Posted in Cities, Evenements, It Matters To Us by ovis on December 16, 2009

Suceava până de curând a fost unul din puţinele oraşe mari din ţară unde nu exista nici un sex shop, toate acestea vor fi istorie odată cu deschiderea primului astfel de shop. Locația unde vom putea găsi această noua atractie in peisajul vieții cotidiene sucevene se afla pe strada Universităţii la partierul unui bloc, în apropierea Pieţei Mici vizavi de unul dintre puținile locuri de distracție inca existente in Suceava precum Padriono.
Se stie faptul că momentan in Suceava nu prea mai găsim așa multe locuri interesante in care ne putem petrece timpul liber cel putin in ultimii ani aproape că nu mai avem si alte alternative. Astfel această nouă apariție sa sperăm ca va da startul dezvoltării si altor atracții mai ales pentru tineri, pana si in Botoșani există macar un sex shop si cu siguranță era timpul si pe la noi.
Si pentru că tot vin sarbătorile am observat in acest sex shop pe lângă multe alte obiecte specifice acestui domeniu si unele chestii amuzante care pot fi date ca cadouri si care cu siguranță vor aduce multe zâmbete pe fețele celor care vor avea norocul sa primească astfel de cadouri glumețe.
Din ce am vorbit cu cei responsabili de acest shop este foarte probabil ca deschiderea magazinului sa aibe loc cat mai repejor pana la sfârșitul acestei saptămâni.
In cele ce urmează va prezentăm cateva imagini in special cu acele cadouri de care spuneam , unele dintre ele potrivite mai ales pentru majorate dar si alte ocazii mai speciale.

Tagged with:

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. 0gar said, on April 21, 2010 at 2:04 pm

  Ei, asa da, acum aveti si voi in Suceava SexShop, ati intrat si voi in randul lumii, ca pana acum erau nevoite pensionarele sa-si cumpere jucarii prin POSTA. Chestia asta imi aduce aminte de un banc, tu nu cred ca-l stii, nu cred ca erai nascuta pe vremea aia:
  “La o Scoala Generala din Suceava trebuia sa vina Inspectia. Invatatoarea, stiind ca Bula a reusit de fiecare data s-o faca de ras de fiecare data cand veneau inspectorii scolari, le ia pe fete de-o parte si le zice:
  – Sa vorbiti frumos cand ve-ti fi intrebate ceva, iar daca Bula zice vreo prostie, sa sariti pe fereastra si sa fugiti!
  Vine si ziua inspectiei, totul merge struna pana cand o inspectoare intreaba clasa:
  – Ziceti-mi si mie copii, ce s-a mai deschis la voi in cartier?
  – La noi in cartier s-a deschis un Amanet, zice un elev
  – La noi in cartier s-a deschis un Mall, zice si o fetita.
  – Iar la noi in cartier s-a deschis un SexShop, zise si Bula din ultima banca.
  Atunci toate fetitele au sarit din banci, au deschis ferestrele clasei aflata la parterul Scolii, au sarit pe iarba si au iesit pe poarta Scolii, asa cum au fost invatate.
  – Asteptati… Stati curvelor, nu mai fugiti ca au program de la 10 si acum e ora 9! tipa Bula la ele de la o fereastra larg deschisa.”

 2. Bogdan Epureanu said, on June 25, 2010 at 1:10 pm

  Esti OK? Nu de alta dar ai jumatate de an de cand nu ai mai scris nimic…

 3. romantism said, on September 21, 2010 at 5:15 pm

  http://www.love-store.ro Deschide poarta Paradisului! www. Love-store.ro este singurul sex shop din suceava care iti va trezi simturile., situat in obcini . Avem pentru tine o gama larga de produse pentru cele mai indraznete fantezii. stimulente sexuale, vibrtoare, dildo-uri, dildo anal, lenjerie sexy, cadouri indraznete, afrodisiace, bile anale, lubrifianti, parfumuri cu feromoni, catuse, solutii pentru intarzierea ejacularii, papusi gonflabile, pompe cu vid etc… 0740 344 544

 4. sex shop suceava said, on December 17, 2010 at 9:49 pm

  Stiti ca cei mai multi ” clienti ” cumpara produse erotice mai mult pe site la http://www.sexshop-suceava.info deoarece le este mult mai usor sa caute produsele dorite in liniste… si mai ales ca nu-i intreaba nieni : Ei te-am vazut ieri ca ai intrat la sex shop Suceava ce ti-ai luat? nimeni deci nu-i interesat sa fie vazut de careva atunci cand are nevoie de produse chiar daca le ia pentru ziua cuiva sau chiar daca sunt pentru el sau cuplu.

 5. sex shop said, on January 18, 2011 at 12:33 am

  buna eu cumpar pentru prietenele mele de la http://www.sexshop-romantic.ro/ un alt magazin sex shop din Suceava; si pentru mine desigur sau prietenul meu chinese brush si dildo, ne mai jucam si noi 🙂

 6. Cocalari si Pitzipoance said, on May 9, 2011 at 10:20 am

  Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

 7. adi said, on January 15, 2012 at 3:10 pm

  padrino .. nu padriono

 8. Dan said, on January 16, 2012 at 7:07 pm

  mai exact unde este situat acest magazin ca este cam greu de gasit

 9. newsforworld said, on January 16, 2012 at 9:52 pm

  presupun ca online toate produsele sex shop sunt mai ieftine nu?

 10. sex shop romantic (@shop_romantic) said, on January 16, 2012 at 9:55 pm

  de acord cu aceste magazine care vand produse sex shop online la preturi mult mai mici ca si http://www.eroticashop.ro

 11. Dan said, on May 15, 2012 at 3:08 pm

  Filme online subtitrate gratuit…

 12. ziare said, on February 21, 2015 at 10:26 pm

  e bine aranjat magaznul sa aibe suces , pe siteul de ziare http://ziare100.ro/Botosani/ era odata un articol despre beneficiile unui astfel de magazin


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s