lifeessence’s Weblog

ducraioana

©ducraioana Copyright [romanian//english]

Ca pentru orice alt student, sesiunea este o perioada foarte aglomerata, plina de stres si nervi chiar. Saptamana aceasta chiar a inceput prost pentru mine si din cate am auzit si de la altii ziua de luni a fost cea mai depresiva zi din an. Nici ziua de azi nu se intrevedea mai buna. Desigur ca mi-a mers nasol si azi pana cand ma rugat un vechi prieten sa colaborez cu el si sa postez pe blog.

Iti multumesc foarte mult pentru ca mi-a optimizat ziua si ca mi-a acordat si mie posibilitatea de a posta. Nu ma gandisem pana acu ca voi ajunge sa fac aceasta desi am cateva bloguri preferate pe care le citesc mereu.Iti multumesc, Ovidiu pentru ca mi-ai devenit de astazi PRIETEN.

This period is very crowded for all the students – THE SESSION, full of stress, hysteria. This week started awful for me and what i heard monday was the most depressive day from this year. Like yesterday and the other day, this day seemed horrible until a friend asked me to help him with his blog. Thank you very much for cheering my day and thank you for giving me the possibility to post on the blog. i NEVER thought until now that i would write on a blog, although i have some favorite blogs. Thank you for being such a friend to me, Ovidiu.

In prima zi cand anul 2009 si-a deschis portile pnetru noi care sunetm doar niste trecatori prin viata (1 ianuarie) o mana de oameni a hotarat sa mearga la o vanatoare de peisaje noi.Desigur ca nu puteam refuza avand in vedere ca iarna aceasta a fost darnica cu noi sin e-a oferit atat zapada mai ales de sarbatori.

Frumusetile naturii de care lumea prin rutina zilnica a uitat sa o mai admire ne-a facut dupa perecerea anului nou si dupa sarbaorile ghftuiala de dupa sarbatori,mai mult sau mai putin mahmuri am si pornit.

Am ajuns intr-un loc care la prima vedere parea uitat de lume in Bucovina deoarece nu vazusem tzipenie de om doar un cioban (foarte prieteneos care ne-a indrumat printer nameti) cu oile.

One Response

Subscribe to comments with RSS.


Leave a comment