lifeessence’s Weblog

Viata e o lupta – Tatiana Duplei

Posted in Free Hugs by Movi on April 27, 2008

Poate este doar o ironie a sortii … astazi 27 Aprilie 2008 este prima zi de pasti … tot astazi se implineste o luna de cand un pestisor cu vise si sperante a plecat dintre noi intr-o lume mult mai buna si mai calda!

Spiritul invierii .. putin mai este in ziua de astazi 🙂 si pe langa sirul lung de discutii pe seama acestei micute fete care nu mai este printre noi am cautat sa nu vorbesc cuvinte urate si sa blestem sau sa acuz .. sa vorbesc si sa nu fac defapt mai nimica ci pur si simplu am vrut sa o cunosc mai bine asa cum a fost ea .. cu bune si rele. Cu siguranta nu atitudini radicale ar fi vrut .. era un suflet cald si pasnic 🙂 ceva frumos ceva care nu poate fi exprimat prin niste simple cuvinte. Poate nu intamplator este aceasta zi cand se implineste o luna de cand soarta a decis sa o rapeasca dintre noi asa brusc si nemeritat. Din bunavointa sorei Tatianei am citit cateva randuri scrise de ea .. care cred ca spun mai multe decat mii de cuvinte scrise undeva pe youtube sau diverse situri …

Sper ca aceasta sfanta zi de pasti sa mai faca lumea sa fie mai buna si mai putin indiferenta … mai mult nu cred ca mai trebuie spus, las cuvintele si imaginile sa vorbeasca!

Sarbatori fericite tuturor!

Leave a comment